Personvern og sånn

Personvern er viktig for oss. Vi etterstreber å lagre så lite data som mulig. Vi er veldig lite interessert i deg som individ når det gjelder hva du gjør på nettsiden eller i applikasjonen vår. Det er likevel helt essensielt for oss å vite om nettsiden vår blir brukt, om applikasjonene vi lager blir brukt og hvordan de blir brukt. Vi benytter derfor anonymiserte data som ikke kan spores tilbake til personer eller individer.

Vi er opptatt av at også barn har et sterkt personvern og vi etterstreber å vite så lite som mulig om individer og lagre så lite data som mulig som kan spores tilbake til en person. Det inkluderer begrenset innsyn fra foresatte og lærer der vi mener det går ut over elevens eget personvern. Dette skiller oss fra andre læremiddelutviklere.

Nettsiden

Vi bruker Google Analytics, Hotjar og Facebook for å vite at noen besøker nettsiden vår og lære hva vi kan forbedre ved siden. Det lagres informasjonskapsler fra disse når du besøker sidene våre.

Nyhetsbrev og kontakt med oss

For å kunne sende ut nyhetsbrev lagrer vi e-posten du sender oss og eventuelt navn. Til dette bruker vi Mailchimp. Om du har registrert deg og ønsker å melde deg av kan du kontakte oss eller vente til neste gang du får en e-post og melde deg av fra den.

Bruk av læremidlet

Vi bruker Google Analytics i applikasjonen/læremiddelet for å lære hvordan det blir brukt. Vi bruker HelpScout til å vise lærerveiledning og hjelpedokumentasjon. Vi bruker UserGuiding for å onboarde lærere i bruk av produktet.